Activiteiten

Trainingen & Bosritten met je eigen paard
Privé bosritten

Privé bosritten

Bij Stal Kroes kun je uren buiten rijden in de Montferlandse bossen. Buiten rijden is heerlijk, maar niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Het leren omgaan met de natuurlijke reacties is hierin essentieel. Een buitenrit geeft veel indrukken aan ruiter en paard door verschillende natuurlijke variaties in het terrein. Door onze begeleiding zorgen we ervoor dat onze ritten zowel uitdagend, maar ook gecontroleerd zijn. Wij bieden verschillende ritten aan op gevorderd niveau - het beheersen stap, draf, galop is wel vereist. Bel voor een speciaal op maat gemaakte afspraak voor jou alleen of met vrienden.

v.a. € 22,50 per uur

Privé training met eigen paard

Privé training met eigen paard

Na ontmoeting op de veranda gaan we tijdens het eerste uur inventariseren welke trainingen nodig zijn om te komen tot de doelstelling van de deelnemers. Een doelstelling kan zijn, het mee willen rijden van een slipjacht. Een doelstelling kan ook van geheel andere orde zijn. “Ik wil met mijn paard verantwoord leren buiten rijden” “Ik wil mijn paard leren sloten springen”an kunnen we een goede opbouw van uw doelstelling maken, uitdagend, waarbij u of uw paard niet worden overnomen. Mogelijkheden zijn; het paard gymnastiseren, een stuk theorie, springen over natuurlijke hindernissen, sloten springen, rijden in een groep in het bos. Kortom: alle onderdelen om beslagen op het ijs van de jacht te verschijnen.

€ 30,- per uur

Cross- of Jachttraining

Cross- of Jachttraining

Wanneer je met de Nederlandse slipjachten meerijdt, kom je veel uitdagingen tegen. Hoe lastig wanneer je zelf nog niet in de gelegenheid was deze technieken te oefenen - lees: sloten springen, paard controleren in het veld, natuurlijke hindernissen springen. Heb je een paard die het nog nooit heeft gedaan of het niet durft. Dan is de juiste opbouw van de training door een ervaren jachtruiter prettig en de juiste faciliteiten een must. Hier op Stal Kroes hebben we al vele mensen en paarden een goede ervaring met het “Slootje Springen” gegeven. De jachttraining wordt op maat gemaakt voor jou en je paard. Ook paarden met een trauma kunnen wij goed helpen.

Prive € 45 per uur
groep v.a. drie personen € 25 p.p per uur

Slapen in de buurt

Slapen in de buurt

- Dicht bij stal Kroes in de buurt. Bed en Breakfast de Korenhorst, Korenhorsterweg 8, Lengel, tel: 0314 – 65 30 44 kleinschalig en historisch landhuis. www.dekorenhorst.nl

- Iets verder weg, aan de rand van de Montferlandse bossen, erg leuk met aandacht: Auberge Graaf Hendrik, Graaf Hendrikstraat 2, 7047 AE Braamt, tel: 0314 – 650787www.graaf-hendrik.nl

Voor groepen ideaal: De Boomsgoed, Langestraat 24, 7047 AP Braamt Telefoon: 0314 651 890 www.te boomsgoed.nl