Contact

Producten en trainingen

OFFICIEEL VERKOOPPUNT HELMOSAN 

Sinds een aantal maanden zijn wij enthousiaste gebruikers van het product Helmosan. Wij zochten destijds voor onze jachtpaarden en de pensionpaarden een zachte, natuurlijke, diervriendelijke oplossing om de symptomen van zomereczeem, rasp en huidallergie te verlichten. De heilzame olie van Helmosan kan zowel preventief als verzorgend worden aangebracht op de huid en helpt zelfs haargroei te stimuleren na het behandelen van ernstige wonden en schuurplekken. De huid wordt gevoed, verzacht, bevordert de elasticiteit en stopt de jeuk en het branderige gevoel.

Veel van onze paarden zijn volledig van hun symptomen afgekomen met de hulp van Helmosan. Dus toen wij er deze winter achter kwamen dat de olie ook een middel is tegen mok hebben wij besloten om verkooppunt te worden van dit geweldige product.

Ben je al jaren op zoek naar ‘het wondermiddel’ tegen de bovenstaande aandoeningen en symptomen, maar niks werkt? Stuur ons dan een bericht via info@stalkroes.nl of bel Karla op +31 (0)6 22 86 28 33.

helmosan


Privé training

Privé training

Een uur lang trainen naar eigen inrichting: Wil je crossen, dressuurmatig jezelf verbeteren of leren sloten springen? Het kan allemaal - in het bos, in de springwei of in de bak. Bij een training kunnen we eerst een uur in de rijbak de techniek verbeteren of we gaan in de springwei natuurlijke hindernissen springen en we kunnen uiteraard ook meteen het bos in.

Bosritten

Bosritten

Wij bieden verschillende ritten aan op gevorderd niveau - het beheersen stap, draf, galop is daarom wel vereist. Het glooiende Montferlandse landschap zorgt voor een unieke buitenlandse feel, een hapje en drankje onderweg is mogelijk en er zijn zelfs een aantal natuurlijke sprongen. Bel voor een speciaal op maat gemaakte afspraak voor jou alleen, of met al je paardenvrienden.

Jachttraining

Jachttraining

Wanneer je met de Nederlandse slipjachten meerijdt, kom je veel uitdagingen tegen. Hoe lastig wanneer je zelf nog niet in de gelegenheid was deze technieken te oefenen - lees: sloten springen, je paard controleren in het veld, natuurlijke hindernissen springen. Na voldoende training is het mogelijk om met ons als introducee mee te rijden bij de Jachtvereniging Soestdijk.

Rechtrichten

Rechtrichten

Rechtrichten is geen quick-fix, maar Karla kan uw paard persoonlijk trainen en/of training geven om ruiter en paard weer in balans te krijgen. Bij het rechtrichten helpt Karla het paard op een juiste manier bewegen door o.a. het voorwaarts neerwaarts rijden, het ondertreden van de achterhand en de correcte lengtebuiging van het paard. Dit kan op uw eigen terrein, maar u kunt ook gebruik maken van onze faciliteiten.

 


TRAININGEN OF BOSRITTEN BOEKEN

Ben je geïnteresseerd in de verschillende activiteiten die wij op onze stal aanbieden neem dan via dit formulier contact met ons op of bel Karla op +31 (0)6 22 86 28 33.

Versturen