Schermafbeelding 2017-07-02 om 21.33.12Lieve vrienden van Stal Kroes,
Afgelopen donderdag 29 juni 2017 hebben wij, na een periode van afnemende gezondheid, vrij onverwacht Willem uit handen moeten geven. Mochten wij u in alle emotie vergeten zijn een rouwbrief te sturen dan kunt u deze aankondiging als uitnodiging beschouwen.
 
Wij willen, samen met u, geheel in de stijl van Willem op donderdag 6 juli afscheid van hem nemen.
 
Na de begrafenis zal Karla met de medewerkers het levenswerk van Willem gaan voortzetten. U bent dan als vanouds van harte welkom op Stal Kroes.
Dank voor uw steun en medeleven,
Karla en medewerkers van Stal Kroes

Rouwbrief de heer Kroes definitieve versie

Facebook berichten

2 maanden geleden

Stal Kroes Beek

De cameraman was toch nog wel wat spannend 🎥 door Han van der Lans ... MeerMinder

Toon op Facebook

4 maanden geleden

Stal Kroes Beek

Wij zijn super blij met onze nieuwe signing. Nu kun je ons niet meer missen! ✅🐎 ... MeerMinder

Toon op Facebook

4 maanden geleden

Stal Kroes Beek
Toon op Facebook

4 maanden geleden

Stal Kroes Beek
Toon op Facebook

1 jaren geleden

Stal Kroes Beek

Het leek een regenachtige dag te worden, maar toch konden we onze Hemelvaart traditie voortzetten met een klein zonnetje aan de hemel. Bedankt Ruimzicht voor het heerlijke ontbijt, Hotel Montferland en Lennart voor een flinke koude borrel. ... MeerMinder

Toon op Facebook

1 jaren geleden

Stal Kroes Beek

Sinds een aantal maanden zijn wij enthousiaste gebruikers van het product Helmosan. Wij zochten destijds voor onze jachtpaarden en de pensionpaarden een zachte, natuurlijke, diervriendelijke oplossing om de symptomen van zomereczeem, rasp en huidallergie te verlichten. De heilzame olie van Helmosan kan zowel preventief als verzorgend worden aangebracht op de huid en helpt zelfs haargroei te stimuleren na het behandelen van ernstige wonden en schuurplekken. De huid wordt gevoed en verzacht,
de olie bevordert de elasticiteit, stopt de jeuk en het branderige gevoel.

Veel van onze paarden zijn volledig van hun symptomen afgekomen met de hulp van Helmosan. Dus toen wij er deze winter achter kwamen dat de olie ook een middel is tegen mok hebben wij besloten om verkooppunt te worden van dit geweldige product.

Ben je al jaren op zoek naar 'het wondermiddel' tegen de bovenstaande aandoeningen en symptomen, maar niks werkt? Stuur ons dan een bericht via info@stalkroes.nl of bel Karla op +31 (0)6 22 86 28 33.
... MeerMinder

Toon op Facebook

1 jaren geleden

Stal Kroes Beek

Vandaag springles voor onze pensionklanten, maar met een speciaal verzoekje vanwege het warme weer: lekker spelen met afstanden, drafbalkjes, tempowisselingen, galopswissels en natuurlijk de waterbak! ... MeerMinder

Toon op Facebook

1 jaren geleden

Stal Kroes Beek

Vandaag hebben we de traditie voortgezet met weer een hele gezellige Paasrit! Helaas was de brug naar onze lunchplek afgezet in verband met ‘instortingsgevaar’, dus we waren deze keer laat thuis!

De afterhunt was ook zeer geslaagd met alle lekkere baksels die iedereen zelf had meegenomen. Ook de paardjes kwamen thuis in een stalletje met een voerbak vol met wortels en vers hooi.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en de leuke 2e Paasdag!
... MeerMinder

Toon op Facebook

1 jaren geleden

Stal Kroes Beek

Lieve Kroesvolgers,

Helaas hebben wij afgelopen maandag 5 maart afscheid moeten nemen van onze lieve labrador Loubas. Hij was al een langere tijd ziek en kon niet stoppen met hoesten. De dierenarts heeft bij hem een tumor ontdekt in zijn slokdarm waardoor hij op den duur niet meer zou kunnen eten en drinken. We hebben hem gisteren begraven en afscheid genomen in een kleine kring.

Loubas is 14 jaar geworden.

Lieve vriend, we zullen je enorm missen! Nu kun je eindelijk weer bij Willem op schoot.
... MeerMinder

Toon op Facebook

1 jaren geleden

Stal Kroes Beek

DONDERSTEEN DONDERDAG - Het jachtseizoen is in volle gang. Daarom zetten wij de komende donderdagen elke keer één van onze toppers in de spotlights, met deze week:

Elsa [VERKOCHT]

Stoer, stevig en sterk zijn drie woorden die goed bij haar passen. Deze Ierse merrie zit als een huis, is een echte tomboy en de definitie van 'bomproof'. In Ierland heeft ze twee jachtseizoenen meegelopen en dit jaar zal ze ook worden geïntroduceerd bij de jachten van de JVS. Elsa is het perfecte paard voor een relaxte buitenrit, maar ook als je wilt springen neemt Elsa je zonder problemen mee. Naast dat ze heel lief en talentvol is, is ze ook een koppige tante en ze beslist zelf waar ze gaat en staat, vooral als mannen haar de baas proberen te zijn, maar ach daar ben je merrie voor toch?

Wie van jullie heeft wel eens met haar gesprongen of een bosrit gemaakt? Laat dan een klein woordje achter in de comments en we zullen het haar in haar oor fluisteren!
... MeerMinder

Toon op Facebook